Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Nieuwste skeelers

rollerblade woocommerce-text-align-left woocommerce-image-align-left first instock shipping-taxable product-type-external">

noren schaatsen

viking woocommerce-text-align-left woocommerce-image-align-left instock shipping-taxable product-type-external">
nijdam
Roces
zandstra 1
viking
Fila

Welke schaatsen koop je?

De meest voorkomende schaatsen zijn kunstschaatsen, hockeyschaatsen en noren. Kunstschaatsen zijn ontworpen voor figure skating en hebben een enkele ijzer.

Hockeyschaatsen, steviger en duurzamer, met korte ijzers en een stijve boot voor betere ondersteuning tijdens snelle bewegingen op het ijs.

Noren hebben een lange en smalle ijzer die veel snelheid mogelijk maakt.

Tips voor het kopen van schaatsen

Bij het kopen van schaatsen is het belangrijk om rekening te houden met de pasvorm. Schaatsen die te strak zitten kunnen zorgen voor ongemak en pijnlijke voeten, terwijl schaatsen die te los zitten de controle en stabiliteit op het ijs kunnen beïnvloeden.

ijshockey schaatsen

schaatshelmen

thermokleding 1

Thermokleding

voordelen van thermokleding met schaatsen

Het belangrijkste voordeel van thermokleding is de warmte en isolatie die het biedt. Thermokleding is ontworpen om het lichaam warm te houden door vocht van de huid weg te voeren en tegelijkertijd isolerende lucht vast te houden.

Vochtafvoer en vochtregulatie

Naast het bieden van warmte, heeft thermokleding ook uitstekende vochtafvoerende eigenschappen. Tijdens het schaatsen zweet je vaak, zelfs in koude omstandigheden, vanwege de inspanning die je levert.

thermokleding dragen met schaatsen?

Het dragen van thermokleding tijdens het schaatsen biedt verschillende voordelen, zoals warmte, isolatie, vochtafvoer en bewegingsvrijheid.